Met de auto op wintersportvakantie: dakdragers monteren. Skibox monteren. Balancerend in de deurpost de ski’s inladen. Proberen de lak niet te beschadigen met die scherpe ski’s. Het kan ook anders: met de Towbox V1 bagagebox met skidragers!

Towbox bagageboxen

Mocht u nog niet bekend zijn met de bagageboxen van Towbox: deze handige boxen zijn een mooi alternatief voor de dakkoffer. Ze zijn eenvoudig te monteren en op stahoogte in te laden. Bovendien vangt een bagagebox op je trekhaak vrijwel geen wind, wat zorgt voor een betere aerodynamica. Lees hier meer over de voor- en nadelen van een bagagebox voor op de trekhaak.

Skidrager voor op de Towbox V1

Super handig dus, zo’n bagagebox. Maar een skidrager die je bovenop de Towbox monteert, hoe goed is dat??  Niet meer dat gesleep met ski’s die bovenin de skibox moeten, maar gewoon relaxed op stahoogte je ski’s vastzetten in de skidrager. Die natte skischoenen hoeven ook niet meer in de kofferbak, maar die plaats je in de Towbox zelf. Het lijkt misschien allemaal niet heel bijzonder, maar één skivakantie met deze set-up en je bent gegarandeerd verkocht!