Disclaimer

Dakkoffer.info (KvK 59544325) stelt alles in staat om de informatie op deze website zo correct mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat specificaties, prijzen of winkelvoorwaarden afwijken van de informatie die op deze website staat. Het is daarom belangrijk dat u de informatie en voorwaarden van een product altijd controleert  op de website van de eigenlijke verkoper.

Dakkoffer.info verkoopt zelf geen artikelen, maar biedt enkel een platform waarmee u informatie en prijzen van verschillende aanbieders kunt vergelijken. De webwinkels waar wij naar verwijzen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling. Wanneer er problemen ontstaan met uw bestelling, is Dakkoffer.info hier niet aansprakelijk voor te stellen noch zullen wij bemiddelen en een dergelijke kwestie.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Dakkoffer.info.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Dakkoffer.info, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Productafbeeldingen

Op deze website staan productafbeeldingen die afkomstig kunnen zijn van webwinkels die deze producten aanbieden. Wanneer u het niet eens bent met de plaatsing van een afbeelding dan kunt u dit kenbaar maken middels een e-mail naar marketing@dakkoffer.info.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.